iLOQ S50-appen visar: ”Inga giltiga nycklar, uppdatera dina nycklar”

Detta innebär att du måste uppdatera dina nycklar. Låssystemets administratör kan ställa in en upphörandetid för din nyckel. Nyckelns upphörandetid är en säkerhetsfunktion som kräver att användaren uppdaterar sin nyckel från servern med regelbundet intervall för att försäkra sig att de alltid har aktuella behörigheter.

Om din nyckel har förfallit visas namnet på låssystemet i gult följt av en gul triangel. Du måste då uppdatera dina nycklar från servern. Tryck på namnet på låssystemet i vyn Låssystem för att gå till vyn Information om låssystemet. I denna vy anger Uppdateringsstatus för nyckel om du behöver uppdatera nyckeln direkt, eller så visas den tid som återstår tills du behöver uppdatera den. För att uppdatera nyckeln från servern och återställa räknaren för förfallotid för de låssystem som visas, tryck på UPPDATERA.