Kuinka rekisteröin ja aktivoin iLOQ S50 puhelinavaimen? - Android

Huom: iLOQ S50 puhelinavain täytyy aktivoida ennen käyttöä!

Kun olet asentanut iLOQ S50 sovelluksen, pyydä lukoston ylläpitäjääsi lähettämään sinulle rekisteröintilinkki ja aktivointikoodi. Tämän jälkeen:

1. Avaa tekstiviestit (SMS)
  2. Paina saamaasi sms -linkkiä
  3. Avaa linkki iLQO S50 sovelluksella, valitse myös: muista valintani / Aina
  4. Syötä SMS:llä saamasi erillinen, viisi numeroinen aktivointikoodi
    (käytä automaattitäyttöä, tai kopioi koodi sms-viestistä)
  5. Paina Valmis
  6. Paina Aktivoi
  7. Paina OK
  8. Kytke NFC, jos se ei ole vielä aktiivinen
    1. Paina OK
    2. Kytke NFC päälle, ON-tilaan
    3. Palaa iLOQ S50 sovellukseen puhelimen alanavigaatiosta, painamalla <

Voit myös säätää lukon aukioloaikaa asetuksista:

1. Paina ratas -symbolia oikeassa yläkulmassa
  2. Säädä aukioloaikaa ylimmästä liukukytkimestä
  3. Palaa takasin valmiusnäyttöön vasemman ylänurkan nuolesta