Kuinka avaan iLOQ S50 lukon Android puhelimella?

Huom: NFC-antenni voi sijaita eri kohdissa puhelintasi, Android mallista riippuen. Keskellä takana, yläosassa keskellä, tai yläkulmassa. Muitakin vaihtoehtoja on, jopa etupuolella. Tarkasta puhelimesi valmistajan tiedoista NFC-antennin paikka, jotta saat parhaan avauskokemuksen.

On myös tärkeää, että puhelimen antennikohta on kiinni lukon mustassa nupissa ja että puhelinta ei liikuteta avausprosessin aikana.

Avausprosessi kestää muutaman sekunnin, mutta jos puhelin ja lukko päivittävät tietoja (esim uusi estolista tai lokitiedot), voi avausprosessi kestää muutaman sekunnin lisää.

Liittenä pikaohje (Android):