Miten lataan ja asennan iLOQ HOME mobiilisovelluksen?

Sovelluksen asentaminen - Android

iLOQ HOME -mobiilisovellus toimii useimmissa Android puhelimissa, joissa on NFC-toiminto. Android OS -version tulee olla 9 tai uudempi. Koska eri valmistajien Android-puhelimia on erittäin paljon, ei kuitenkaan ole taattua, että sovellus toimisi saumattomasti kaikissa Android-puhelimissa. Siksi on suositeltavaa testata sovellus puhelimessa ennen sen varsinaista käyttöä.

HUOM: sovellus tulee ensin asentaa ja sitten varmentaa erillisellä koodilla, jonka saat sähköpostiisi lukoston ylläpitäjältä.

HUOM: Laitteessasi on oltava Google-tili, jotta voit asentaa sovelluksia Google Play -palvelusta.

iLOQ HOME -mobiilisovellus on asennettavissa ilmaiseksi Google Play -palvelusta.

Varmista ennen sovelluksen asentamista seuraavat seikat:

1. Puhelimesi on NFC-yhteensopiva.
    1. Lukon avaamiseen vaaditaan NFC-toiminto.
  2. Puhelintasi ei ole rootattu.
    1. Roottaus altistaa laitteet tietoturvauhille. iLOQ HOME -mobiilisovellusta ei voi asentaa rootattuihin laitteisiin tai käyttää niissä.
  3. Puhelimesi käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Android OS -version tulee olla 9 tai uudempi.
    1. Tämä varmistaa, että puhelimesi on suojattu uusimmilla tietoturvakorjauksilla. Tietoturvasyistä on tärkeää, että käyttöjärjestelmä päivitetään aina uusimpaan versioon.

HUOM: Asennuksen jälkeen sovellus tulee vielä varmentaa erillisellä koodilla, jonka saat lukostosi ylläpitäjältä.

Sovelluksen asentaminen - iPhone

iLOQ HOME mobiilisovellus vaatii toimiakseen iPhonen iOS version 12 tai uudemman.

iLOQ HOME mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

Graphical user interface, text Description automatically generated

HUOM: sinulla on oltava laitteessasi voimassaoleva Apple ID -tili, jotta voit ladata sovelluksia App Storesta.

HUOM: sovellus tulee ensin asentaa ja sitten varmentaa erillisellä koodilla, jonka saat sähköpostiisi lukoston ylläpitäjältä.

Before installing the app, make sure that:

1. Puhelimesi on NFC-yhteensopiva.

a. Lukon avaamiseen vaaditaan NFC-toiminto.

2. Puhelintasi ei ole rootattu.

a. Roottaus altistaa laitteet tietoturvauhille. iLOQ HOME -mobiilisovellusta ei voi asentaa rootattuihin laitteisiin tai käyttää niissä.

3. Puhelimesi käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan saatavilla olevaan versioon. iOS version tulee olla 12 tai uudempi.

a. Tämä varmistaa, että puhelimesi on suojattu uusimmilla tietoturvakorjauksilla. Tietoturvasyistä on tärkeää, että käyttöjärjestelmä päivitetään aina uusimpaan versioon .

HUOM: Asennuksen jälkeen sovellus tulee vielä varmentaa erillisellä koodilla, jonka saat lukostosi ylläpitäjältä.