1. Sovelluksen asentaminen - iPhone

iLOQ HOME-mobiilisovellus toimii iPhone-puhelimissa, joihin on päivitetty iOS-versio 15 tai uudempi.
 Sovellus on asennettavissa ilmaiseksi Apple App Storesta.

Graafinen käyttöliittymä, tekstiä

Kuvaus luotu automaattisestiHuomio: Sinulla on oltava laitteessasi voimassa oleva Apple ID -tili, jotta voit asentaa sovelluksia App Storesta.
Huomio: Sovellus on asennettava ennen sen verifiointia.

Varmista ennen sovelluksen asentamista seuraavat seikat:

1. Puhelimesi on NFC-yhteensopiva.

a. Avainten päivittämiseen vaaditaan NFC-toiminto. Sovellus voidaan ladata App Storesta vain NFC-yhteensopiviin puhelimiin.

2. Puhelintasi ei ole rootattu.

a. Roottaus altistaa laitteet tietoturvauhille. iLOQ HOME-mobiilisovellusta ei voi asentaa rootattuihin laitteisiin tai käyttää niissä.

3. Puhelimesi käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan saatavilla olevaan versioon.
 iOS-version tulee olla 14 tai uudempi.

a. Tämä varmistaa, että puhelimesi on suojattu uusimmilla tietoturvakorjauksilla. Tietoturvasyistä on tärkeää, että käyttöjärjestelmä päivitetään aina uusimpaan versioon.

Asennuksen jälkeen sovellus on rekisteröitävä lukitusjärjestelmän avaimeksi ennen kuin sitä voi käyttää.

1.1 Sovelluksen asentaminen iLOQin rekisteröintiviestistä (tekstiviesti)

Lukitusjärjestelmän ylläpitäjä (yleensä lukkoliike) lähettää sinulle tekstiviestin ja sähköpostin.

Graafinen käyttöliittymä, tekstiä, sovellus, tekstiviesti
Kuvaus luotu automaattisesti

Aloita tekstiviestistä!

1. Avaa iLOQin rekisteröintitekstiviesti älypuhelimellasi.
  2. Asenna iLOQ HOME-sovellus painamalla tekstiviestilinkkiä (Avaa linkki).

Linkki vie iLOQin verkkosivulle, mistä löydät ohjeet ja App Store -latauslinkin iLOQ HOME-sovellukseen.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

1. Valitse iLOQ HOME internet sivulta (https://www.iloq.com/fi/iloq-home) App Store. Linkki vie App Storeen, iLOQ HOME-sovelluksen sivulle.

Graphical user interface, application

Description automatically generated  Graphical user interface, application

Description automatically generated            Graphical user interface, website

Description automatically generated

1. Paina Hae -painiketta.
  2. Paina Asenna -painiketta
  3. Kun lataus / asennus on valmis, valitse Avaa.

Asennuksen jälkeen saat tervehdysviestin (Hei!).

Sovellus tulee vielä varmentaa erillisellä koodilla, joka on lähetetty sinulle sähköpostitse.

Katso luku 2. Sovelluksen vahvistaminen.

1.2 Sovelluksen asentaminen suoraan App Storesta

Voit asentaa sovelluksen myös suoraan App Storesta:

1. Avaa App Store.
  2. Etsi ”iLOQ HOME” ja napauta sovelluskuvaketta.
  3. Paina Hae  -painiketta.
  4. Paina Asenna -painiketta.
  5. Paina Avaa.

Näytölle tulee silloin Hei! ja sovellus pyytää olemaan yhteydessä isännöitsijään tai ylläpitäjään.

Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa sovellus, katso luku 2.