Slett nettverksmodul (N500)
For å slette en N500-nettverksmodul må du først slette alle N502 online-modulene som er koblet til den. Når de er slettet, slettes N500-nettverksmodulen automatisk. For instruksjoner om sletting av N502 online-moduler, se Slett online-modul (N502).











