Slett programmeringsnøkkel
Hvis en programmeringsnøkkel må fjernes fra kundesystemet ditt, kan den slettes. Etter at en programmeringsnøkkel er slettet, kan den brukes i et annet kundesystem.
Merk: Før du sletter en programmeringsnøkkel, må alle administratorer som er knyttet til den, fjernes.
Velg Programmeringsnøkler > Administrer programmeringsnøkler
Trinn 1/3: Programmeringsnøkkel
- Velg
ved siden av programmeringsnøkkelen du vil slette. - Velg Slett fra kontekstmenyen.
- Velg Neste.
Trinn 2/3: Endringssammendrag
- Sammendraget viser handlingene du bestemte deg for å utføre i de forrige trinnene. Gjennomgå endringssammendraget og velg Bekreft.
Trinn 3/3: Tilbakemelding
- Koble programmeringsnøkkelen din til PC-en din.
- Plasser programmeringsnøkkelen du sletter, på programmeringsnøkkelen som er koblet til PC-en din.
- I dette siste trinnet utføres handlingene du bekreftet i forrige trinn. Du kan følge handlingene og fremdriften på skjermen.
- Velg Vis endringssammendrag for å se en oversikt over de utførte handlingene.
- Når du er ferdig, velg Lukk.
- TidligereDupliser programmeringsnøkkel
- NesteLåser











