Rediger brukere
Rediger brukerinformasjon som private områder, roller og nøkler.
- Velg Brukere.
- Høyreklikk brukeren du vil redigere.
- Velg Rediger fra kontekstmenyen.
- Følgende informasjon kan redigeres:
- Grunnleggende informasjon
- Rediger grunnleggende informasjon om brukeren. Velg Vis flere alternativer for å vise flere tekstfelt.
- Roller
- o Rediger brukerens roller. En bruker kan tilordnes én eller flere roller. Velg Vis detaljer for å vise informasjon om rollen og for å angi en gyldighetsperiode for rollen. Hvis den ikke angis, starter gyldighetsperioden umiddelbart.
- Nøkler
- Rediger brukerens nøkler. Alternativene inkluderer Telefonnøkkel, Nøkkelfob og K5-nøkkel.
- Telefonnøkkel: Velg Vis detaljer for telefonnøkkel for å vise de private områdene og rollene som er knyttet til nøkkelen. Disse bestemmer hvor nøkkelen har tilgang. Kildene brukeren har basert på private områder eller brukerroller, legges til som standard.
- Nøkkelfob: Kilder på nøkkel viser hvor nøkkelfoben har tilgang. Kildene brukeren har basert på private områder eller brukerroller, legges til som standard.
- K5-nøkkel: Kilder på nøkkel viser hvor nøkkelen har tilgang. Kildene brukeren har basert på private områder eller brukerroller, legges til som standard. Merk: I iLOQ 5 Series+ kan K5-nøkler bare brukes med hybridlåser, som ennå ikke er kommersielt tilgjengelige.
- Rediger brukerens nøkler. Alternativene inkluderer Telefonnøkkel, Nøkkelfob og K5-nøkkel.
- Hvis du valgte Nøkkelfob eller K5-nøkkel, velg en handling som skal utføres på nøkkelfoben/K5-nøkkelen:
- Lagre som kladd: Nøkkelfoben/K5-nøkkelen lagres som en kladd, og programmeres ikke.
- Programmer nøkkelfob/Programmer nøkkel: Nøkkelfoben/K5-nøkkelen programmeres nå. Merk: For å programmere nøkkelfober eller K5-nøkler trenger du en programmeringsnøkkel.
- Når du er ferdig, velg Til sammendrag.
- Endringssammendrag viser handlingene du bestemte deg for å utføre i de foregående trinnene. Gjennomgå sammendraget og velg Bekreft.
- I Tilbakemelding utføres handlingene du bekreftet i forrige trinn. Du kan følge handlingene og fremdriften på skjermen.
- Velg Vis sammendrag for å vise en oversikt over de utførte handlingene.
- Når du er ferdig velg Lukk.
- TidligereLegg til brukere
- NesteReset MFA method











