Blokker en nøkkelfob
Blokker en brukers nøkkelfob. Når en nøkkelfob er blokkert, kan den ikke brukes til å få tilgang til låser. Merk at det kan ta litt tid før informasjon om den blokkerte nøkkelfoben når alle nødvendige låser.
- Velg Brukere.
- Høyreklikk brukeren hvis nøkkelfob du vil blokkere.
- Velg Blokker nøkkel.
- Velg nøkkelfoben du vil blokkere, og bekreft.
Når en nøkkelfob er blokkert, må den oppdaterte blokkeringslisten distribueres til alle låsene nøkkelfoben har tilgang til. Dette gjøres via D2D-nettverket (device-to-device) når andre brukere får tilgang til låsene med nøklene sine. Først når den oppdaterte blokkeringslisten er oppdatert til alle relevante låser, er nøkkelfoben effektivt blokkert.
Det er viktig å merke seg at oppdateringen av blokkeringslisten kanskje ikke når hver lås under normal daglig nøkkelbruk. Hvis en lås for eksempel ligger i et avsidesliggende område, leveres kanskje ikke oppdateringen av blokkeringslisten til den med mindre en administrator spesielt besøker låsen for å utføre oppdateringen.
- TidligereBlokkerte nøkler
- NesteOpphev blokkering av en nøkkelfob











