Download iLOQ 5 Series Manager

Software voor geavanceerde 24/7 multi-site programmering, administratie en onderhoud van iLOQ S5 en S50 cilinders en sleutels.

Vereisten PC bij eerste installatie: Windows 7/8 of nieuwer, Internet Explorer 8 of nieuwer, lokale admin rechten en .NET Framework 4.0 nodig.

Vereisten PC bij vervolginstallaties: iedere gebruiker heeft een eigen installatie van de software nodig. Lokale admin rechten zijn niet nodig.

Jaarlijkse iLOQ S5/50 licentie.

DOWNLOADS: