Het iLOQ S10 Locking System

iLOQ is 's werelds eerste elektronische vergrendelingssysteem met cilinders dat wordt aangedreven wanneer een sleutel in de cilinder wordt gestoken. Er zijn geen kabels of batterijen nodig. Het krachtige iLOQ versleutelingssysteem biedt u flexibele, maar veilige toegang via de eenvoudig beheerde besturing van toegangsrechten. iLOQ S10 Locking System biedt grote voordelen in alle typen onroerend goed, zoals woningen en bedrijfsgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Onze productreeks omvat deurcilinders, padlocks en camcilinders, alsook sleutelgatplaatjes en accessoires. iLOQ S10 Locking System kan worden uitgebreid met online producten, zoals RFID-sleutellezers.

iLOQ S10 Locking System wordt beheerd via internet. Toegangsrechtenbeheer is snel en eenvoudig, en verloren sleutels snel worden verwijderd uit het systeem. Herprogrammering van de cilinder geschiedt via de iLOQ Sleutel of iLOQ Programmer. Het systeem kan tevens op afstand worden bestuurd via iLOQ Netwerkmodules en door iLOQ Programming Hot Spots in het gebouw te programmeren.

De iLOQ S10 vervangt mechanische en via batterijen bediende vergrendelingssystemen. Het systeem elimineert problemen met verloren sleutels en het kopiëren van sleutels, vereenvoudigt het vergrendelingssysteembeheer en biedt veel lagere levenscycluskosten. De hoge beveiligingsstandaard van het digitale iLOQ S10-systeem wordt gedurende de hele serviceduur gegarandeerd.

Figuur: iLOQ S10 Locking System

iLOQ S10 Locking System