Introduktion til FobApp

Med FobApp kan du:

• Se information om nøgle-fob’en, f.eks. nøgle-fob’ens etiket, serienummer og batteriniveau

• Oprette en BLE-forbindelse fra en mobilenhed til nøgle-fobs, som er inden for kommunikationsområdet. Når forbindelsen er oprettet, kommunikerer nøgle-fob’en med iLOQ Cloud via mobilenheden og kontrollerer, om der er afventende opdateringer. Hvis der er det, henter nøgle-fob’en opdateringerne fra serveren.

App’en behøver ikke at være parret med nøgle-fob’en eller registreret på nogen måde. App’en bruges blot til at dele mobilenhedens internetforbindelse med nøgle-fob’en, så nøgle-fob’en kan kommunikere med iLOQ Cloud i forbindelse med opdateringer.