1. Introduktion

iLOQ S50-appen til iOS er en digital nøgle, der giver dig mulighed for at bruge din iPhone til at åbne iLOQ S50 NFC-låse, som du har gyldig adgangsret til. Adgangsrettighederne sendes til din telefon og styres eksternt ”over the air” af en låsesystemadministrator. Denne vejledning hjælper dig med at komme i gang med appen og leder dig gennem dens funktioner.