Sleutelblokkeringsgroepen aanmaken en cilinders eraan toewijzen

Maak sleutelblokkeringsgroepen aan voor uw klantsysteem en wijs cilinders eraan toe. Een sleutelblokkeringsgroep is een groep cilinders die dezelfde lijst met geblokkeerde sleutels deelt.

Opmerking: Cilinders moeten aan een sleutelblokkeringsgroep worden toegewezen voordat ze kunnen worden geprogrammeerd.

Bij het ontwerpen van sleutelblokkeringsgroepen is het belangrijk om het volgende in overweging te nemen:

De limiet van 500 sleutels per sleutelblokkeringsgroep

  • Wanneer een sleutelblokkeringsgroep vol is, moeten de cilinders in de sleutelblokkeringsgroep worden gereset en opnieuw worden geïmplementeerd.
  • Het aantal sleutels dat toegang heeft tot de cilinders die dezelfde sleutelblokkeringsgroep delen.
  • Het gedrag van eindgebruikers, d.w.z. hoe vaak sleutels verloren gaan. Dit gebeurt op sommige percelen vaker dan op andere.

D2D-netwerkefficiëntie

  • Keyfobs kunnen slechts één sleutelblokkeringsgroep bevatten.
  • Telefoonsleutels bevatten alle sleutelblokkeringsgroepen.

Sleutelblokkeringsgroep toevoegen

Selecteer Vergrendelingsapparaten > Sleutelblokkeringsgroepen beheren

Step 1/3: Key blocking Stap 1/3: Sleutelblokkeringsgroepen

  1. Selecteer onder Toestellen zonder sleutelblokkeringsgroep de cilinders die u aan een sleutelblokkeringsgroep wilt toevoegen door ze naar de kolom rechts te verplaatsen.
  2. Wanneer u alle cilinders hebt geselecteerd die in een sleutelblokkeringsgroep moeten worden opgenomen, selecteert u Toewijzen aan sleutelblokkeringsgroep > Nieuwe sleutelblokkeringsgroep toevoegen.
  3. Selecteer Volgende

Stap 2/3: Overzicht

  1. Het overzicht toont de acties die u in de vorige stappen hebt besloten uit te voeren. Controleer het overzicht en selecteer Bevestigen.

Stap 3/3: Feedback

  1. In deze laatste stap worden de acties uitgevoerd die u in de vorige stap hebt bevestigd. U kunt de acties en hun voortgang op het scherm volgen.
  2. Selecteer Overzicht tonen om een overzicht van de uitgevoerde acties te bekijken.
  3. Selecteer Sluiten wanneer u klaar bent.

Niet gevonden wat u zocht?