Gebruikersrollen beheren
Beheer de gebruikersrollen van uw klantsysteem. Maak nieuwe gebruikersrollen aan, bewerk bestaande of verwijder ze.
OPMERKING: Als u de initiële configuratie van het klantsysteem uitvoert, raadpleegt u Gebruikersrollen toevoegen in het implementatiekapitel voor gedetailleerde instructies voor dat geval.
Selecteer Gebruikersrollen > Gebruikersrollen beheren
Stap 1/3: Gebruikersrollen
- Maak nieuwe gebruikersrollen aan of of bewerk bestaande.
- Als u een nieuwe gebruikersrol wilt toevoegen, selecteert u
en voert u de vereiste informatie in.
- Basisinformatie: Geef de rol een naam en een beschrijving.
- Cilinders: Selecteer alle cilinders waartoe de rol toegang zal hebben. Gebruik om cilindergroepen aan meerdere cilinders tegelijk.
- Toegangstijden: Stel de tijden in waarin de rol toegang tot de cilinders heeft.
- Machtigingen: Selecteer de machtigingen die de rol zal hebben:
- Cilinders programmeren met mobiel toestel: Bepaalt of de telefoonsleutel programmeringstaken kan uitvoeren die door klantsysteembeheerders zijn opgedragen, zoals het bijwerken van toegangsrechten.
- Op afstand ontgrendelen: Bepaalt of gebruikers toestemming hebben om relaiscilinders waartoe zij toegang hebben op afstand te ontgrendelen. Opmerking: Alleen zichtbaar als de gebruikersrol relaiscilinders heeft die op afstand kunnen worden ontgrendeld en de gebruikersrol toestemming heeft om ze te ontgrendelen.
- Als u een bestaande gebruikersrol wilt bewerken, selecteert u deze in de lijst.
- Breng de vereiste wijzigingen aan in de tabbladen basisinformatie, cilinders, toegangstijden en Gebruikersrechten.
- Als u een nieuwe gebruikersrol wilt toevoegen, selecteert u
- Selecteer Volgende.
Stap 2/3: Overzicht
- Het overzicht toont de acties die u in de vorige stappen hebt besloten uit te voeren. Controleer het overzicht en selecteer Bevestigen.
Stap 3/3: Feedback
- In deze laatste stap worden de acties uitgevoerd die u in de vorige stap hebt bevestigd. U kunt de acties en hun voortgang op het scherm volgen.
- Selecteer Overzicht tonen om een overzicht van de uitgevoerde acties te bekijken.
- Selecteer Sluiten wanneer u klaar bent.
- VorigeAdd user role
- VolgendeRemote unlocking











