Käyttäjät
Käyttäjät ovat henkilöitä, jotka on lisätty asiakasjärjestelmään. He tarvitsevat tyypillisesti pääsyn tiloihin tai mahdollisuuden suorittaa toimintoja iLOQ Manager+-järjestelmässä.
Käyttäjä ei voi käyttää mitään tiloja tai suorittaa mitään toimintoja iLOQ Manager+-järjestelmässä ilman roolia, joten jokaiselle käyttäjälle on määritettävä rooli. Käyttäjälle määritetty rooli määrittää, mihin tiloihin hänellä on pääsy ja mitä toimintoja hän voi suorittaa asiakasjärjestelmässä iLOQ Manager+-järjestelmän kautta.
- EdellinenEdit lock groups
- SeuraavaAdd users











