Tyhjennä avainfobeja
Tyhjennä avainfobeja asiakasjärjestelmästäsi. Tyhjennetyt avainfobit tyhjennetään ja poistetaan asiakasjärjestelmästäsi.
- Valitse Käyttäjät.
- Valitse Tyhjennä avain.
- Yhdistä ohjelmointiavaimesi tietokoneeseen.
- Noudata näytön ohjeita avainfobin tyhjentämiseksi.
- EdellinenLisää avainfob olemassa olevalle käyttäjälle
- SeuraavaAvainestoryhmät











