Hallinnoi yksityisiä tiloja
Hallitse ja muokkaa yksityisiä tiloja. Muokkausvaihtoehtoja ovat esimerkiksi lukkojen lisääminen ja liitettyjen käyttäjäroolien lisääminen.
HUOMAUTUS: Jos suoritat asiakasjärjestelmän alkuperäistä käyttöönottoa, katso yksityiskohtaiset ohjeet kyseiseen tapaukseen kohdasta Merkitse yksityiset tilat käyttöönottoluvusta.
Valitse Tilat > Hallinnoi yksityisiä tiloja
Vaihe 1/3: Yksityiset tilat
- Napsauta kanvaasilla tiloja, jotka haluat merkitä yksityisiksi, tai yksityisiä tiloja, joita haluat muokata.
- Tee tarvittavat muutokset:
- Tehdäksesi tilasta yksityinen valitse Merkitse yksityiseksi tilaksi -ruutu.
- Lukot: Näyttää yksityisten tilojen lukot. Tiloille liitetyille käyttäjille myönnetään pääsy näihin lukkoihin.
- Käytä
-kuvaketta lisätäksesi lukkoja yksityisiin tiloihin.
- Käytä
- Liitetyt käyttäjäroolit: Valitse käyttäjärooli luettelosta myöntääksesi yksityisiin tiloihin liitetyille käyttäjille pääsyn myös roolien lukkoihin.
- Käytä
-kuvaketta lisätäksesi tai
-kuvaketta poistaaksesi liitettyjä käyttäjärooleja.
- Käytä
- Lukot: Näyttää yksityisten tilojen lukot. Tiloille liitetyille käyttäjille myönnetään pääsy näihin lukkoihin.
- Tehdäksesi tilasta yksityinen valitse Merkitse yksityiseksi tilaksi -ruutu.
- Valitse Seuraava.
Vaihe 2/3: Yhteenveto
- Yhteenveto näyttää toiminnot, jotka päätit suorittaa edellisissä vaiheissa. Tarkista yhteenveto ja valitse Vahvista.
Vaihe 3/3: Palaute
- Tässä viimeisessä vaiheessa suoritetaan toiminnot, jotka vahvistit edellisessä vaiheessa. Voit seurata toimintoja ja niiden edistymistä näytöllä.
- Valitse Näytä yhteenveto nähdäksesi yhteenvedon suoritetuista toiminnoista.
- Kun olet valmis, valitse Sulje.
- EdellinenPrivate premises
- SeuraavaRoles











