Käyttäjäoikeudet
Ylläpitäjärooleilla on käyttäjäoikeuksia, jotka määrittävät, mitä toimintoja asiakasjärjestelmässä voidaan suorittaa. Huomaa, että roolille valitut käyttäjäoikeudet ovat voimassa vain kyseiselle roolille valituissa tiloissa.
Ylläpitäjäroolin käyttäjäoikeudet
Ylläpitäjäroolin käyttäjäoikeudet myöntävät luvan suorittaa hallinnollisia toimintoja iLOQ Manager+ -palvelussa. Seuraavat käyttäjäoikeudet voidaan valita ylläpitäjärooleille:
Tilojen ja lukkojen hallinta
- • Muokkaa (kuten merkitse yksityiseksi tilaksi, nimeä uudelleen, piirrä relaationuolia) ja poista tiloja
Huomautus: Jotta voit lisätä tiloja, tarvitset myös roolien hallinnan käyttäjäoikeuden.
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) lukkoja
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) lukkoryhmiä
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) avainestoryhmiä
Huomautus: Yllä olevat käyttäjäoikeudet koskevat vain tiloja, jotka on sisällytetty rooliisi.
Roolien hallinta
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) ylläpitäjärooleja
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) käyttäjärooleja
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) roolien käyttöaikoja
Käyttäjähallinta
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) käyttäjiä ja liitä rooleja
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) avaimia
Ohjelmointiavainten hallinta
- Hallitse (lisää, muokkaa, poista) ohjelmointiavaimia
- Liitä ylläpitäjiä ohjelmointiavaimiin
Näytä lokitapahtumat
- Näytä lukkotapahtumien lokitapahtumat, rajoitettuna roolin tilavalintaan
Näytä lokitapahtumat koko asiakasjärjestelmälle
- Antaa rooliin liitetyn käyttäjän nähdä kaikki asiakasjärjestelmän lokitapahtumat, vaikka käyttäjällä ei muuten olisi oikeuksia nähdä niitä.
Näytä järjestelmäloki
- Näytä järjestelmälokit, rajoitettuna roolin tilavalintoihin
Näytä järjestelmälokit koko asiakasjärjestelmälle
- Antaa rooliin liitetyn käyttäjän nähdä kaikki asiakasjärjestelmän järjestelmälokit, vaikka käyttäjällä ei muuten olisi oikeuksia nähdä niitä.











