Nollaa MFA-menetelmä
Nollaa käyttäjän monivaiheinen tunnistautuminen. Käyttäjän on määritettävä MFA-menetelmänsä uudelleen seuraavan kirjautumisen yhteydessä.
- Valitse Käyttäjät.
- Napsauta hiiren kakkospainikkeella käyttäjää, jonka MFA-menetelmän haluat nollata.
- Valitse Nollaa MFA-menetelmä kontekstivalikosta ja vahvista.
- EdellinenMuokkaa käyttäjiä
- SeuraavaPoista käyttäjiä











