2. Sovelluksen vahvistaminen

iLOQ HOME-mobiilisovellus on vahvistettava kertakäyttöisellä salasanalla (5-numeroinen koodi). Lukitusjärjestelmän ylläpitäjä lähettää salasanan sähköpostitse samanaikaisesti tekstiviestin kanssa.

Huomio: Salasana on voimassa vain 120 tuntia. Jos vahvistusta ei suoriteta loppuun tässä ajassa, sinun täytyy pyytää uutta salasanaa lukitusjärjestelmän ylläpitäjältä.

Vahvista käyttäjätilisi seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Paina uudelleen samaa tekstiviestin iLOQ HOME-asennuslinkkiä. Sovellusluettelo avautuu
  2. Lue Alkujohdanto ja paina Aloita
  3. Lue Tietosuoja ja Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja jatka valitsemalla Hyväksy ja jatka.

Graphical user interface, text, application, chat or text message

Description automatically generated Graphical user interface, text, website

Description automatically generated Graphical user interface, text, website

Description automatically generated

Seuraavaksi sinun on vahvistettava tilisi.

1. Vahvista tilisi avaamalla iLOQilta saamasi sähköposti ja kopioi siellä oleva kertakäyttöinen salasana iLOQ HOME -sovellukseen.

Graphical user interface, text, application, chat or text message

Description automatically generated

Huomio: Jos et löydä sähköpostia, tarkista myös roskapostikansio.
 Tarvittaessa, pyydä ylläpitäjääsi (yleensä oma lukkoliike) lähettämään uusi vahvistuskoodi ja aloita kohdasta 1.

1. Avaa mobiilisovellus ja paina Kyllä.

1. Syötä / liitä sovellukseen sähköpostiisi tullut kertakäyttöinen (5-numeroinen) vahvistuskoodi ja paina sitten Tarkista

iLOQ HOME-sovelluksen vahvistus on nyt valmis.

Jatka valitsemalla Seuraava.

Graphical user interface, website

Description automatically generated Graphical user interface, website

Description automatically generated Graphical user interface, application, website

Description automatically generated Graphical user interface, website