5.2 Uusien avainten tilaaminen

Tällä toiminnolla voit tilata yhden tai useamman fyysisen iLOQ S5 -avaimen. Hinta ja arvonlisävero näytetään ennen tilauksen vahvistusta. Tilaus lähetetään lukitusjärjestelmän ylläpitäjälle (yleensä teidän oma lukkoliikkeenne).

Huomaa! Sovellus ei veloita käyttäjää eikä rahaa siirretä sovellukseen / sovelluksella. Isännöitsijä ja/tai lukitusjärjestelmän ylläpitäjä määrittävät hinnat tapauskohtaisesti ja lähettävät tilauksesta erillisen laskun.

Graphical user interface

Description automatically generated with low confidence

1. Siirry Avaimet -välilehdelle
  2. Valitse näytön ylälaidan keskiosassa oleva Tilaukset -kohta
  3. Valitse Tilaa avaimia
  4. Valitse tilaukseen haluamasi määrä avaimia (näytössä on esillä ylläpitäjän asettamat hinnat)
  5. Paina Tilaa.

Voit tarkastella avainten tilaustietoja Tilaukset -näkymän kuitista. Kun Tilauksen tilaksi tulee Valmis, voit noutaa fyysiset avaimet isännöitsijältä, tai lukkoliikkeeltä sovelluksessa annetun ohjeen mukaan.