5.3 Muut avaimet

Kaikki asuntosi kulkuoikeudelliset avaimet, jotka eivät ole hallussasi näkyvät Muut avaimet -näytöllä.

Graphical user interface

Description automatically generated

Näytöllä näkyvät mm. seuraavat avaimet:

• Kaikki "yleisavaimet", joilla on kulkuoikeus
  • Kaikki huoltoavaimet, joilla on (väliaikainen) kulkuoikeus
  • Kaikki muut avaimet, joita ei ole estetty
  • Vanhat avaimet
  • Kohteen asetuksista ja määrityksistä riippuen, toisen kelvollisen henkilön avaimet.

Huomio: Sovellus ilmoittaa lisäturvatoimenpiteenä kaikista ulkoisisten avainten / Muuta avaimet käytöstä asuntosi lukossa. Ilmoitus listautuu myös Tapahtumat -välilehdelle.

A screenshot of a computer

Description automatically generated with low confidence   A picture containing website