5.1 Avainten nimeäminen

Hallussasi olevat avaimet näytetään Avaimet -välilehdellä. Avaintiedoissa näytetään myös avaimen haltija, mikäli avaimelle on annettu nimi.

Asunnon pääkäyttäjä voi nimetä avaimia, jotta niiden haltijat voidaan tunnistaa.

1. Siirry Avaimet -välilehdelle
  2. Valitse avain, jolle haluat antaa nimen
  3. Paina Muokkaa avainta (oikeassa yläkulmassa oleva kynä)
  4. Nimeä avain
  5. Voit myös muokata kunkin avaimen avataria / kuvaketta painamalla plusmerkkiä
  6. Muutosten jälkeen, palaa Muokkaa avainta -näkymään painamalla vasemman yläkulman nuolta ß
  7. Paina Tallenna

Näyttökuva puhelimesta

Kuvaus luotu automaattisesti keskitason luotettavuudella    Graafinen käyttöliittymä

Kuvaus luotu automaattisesti