Slet programmeringsnøgle
Hvis en programmeringsnøgle skal fjernes fra dit kundesystem, kan den slettes. Når en programmeringsnøgle er slettet, kan den bruges i et andet kundesystem.
Bemærk: Før du sletter en programmeringsnøgle, skal alle administratorer, der er tilknyttet den, frakobles.
Vælg Programmeringsnøgler > Administrer programmeringsnøgler
Step 1/3: Programmeringsnøgle
- Vælg
ud for den programmeringsnøgle, du vil slette. - Vælg Slet i kontekstmenuen.
- Vælg Næste.
Step 2/3: Ændringsoversigt
- Oversigten viser de handlinger, du besluttede at udføre i de foregående trin. Gennemgå ændringsoversigten, og vælg Bekræft.
Step 3/3: Feedback
- Tilslut din programmeringsnøgle til din PC.
- Placer den programmeringsnøgle, du sletter, på den programmeringsnøgle, der er tilsluttet din PC.
- I dette sidste trin udføres de handlinger, du bekræftede i det foregående trin. Du kan følge handlingerne og deres fremskridt på skærmen.
- Vælg Vis ændringsoversigt for at se en oversigt over de udførte handlinger.
- Når du er færdig, skal du vælge Luk.
- TidligereDuplikér programmeringsnøgle
- NæsteLåse











