De Key Fob bijwerken met de iLOQ S50-FobApp

In deze sectie wordt beschreven hoe u de Key Fob bijwerkt met de FobApp.

Opmerking:

De Bluetooth-verbinding moet zijn ingeschakeld op uw mobiele telefoon om de FobApp te kunnen gebruiken.

Ga als volgt verder.

1. Installeer de FobApp via de relevante appstore volgens uw besturingssysteem.
  2. Open de app.
  3. Wacht totdat uw Key Fob-label wordt weergegeven in de lijst KEY FOBS IN DE BUURT.

Dit kan ongeveer 15 seconden in beslag nemen.

In de lijst KEY FOBS IN DE BUURT worden alle Key Fobs weergegeven die zich binnen het BLE-communicatiebereik van het mobiele apparaat bevinden.

Opmerking:

Alleen Key Fobs die zijn geprogrammeerd voor een vergrendelingssysteem zijn zichtbaar. Niet-geprogrammeerde Key Fobs staan in de fabrieksstatus en hiermee kan geen verbinding worden gemaakt.

4. Selecteer in de lijst de Key Fob die u wilt bijwerken.

U herkent uw Key Fob aan het label.

De geselecteerde Key Fob wordt weergegeven op de lijst MIJN KEY FOBS.

5. Tik op het Key Fob-pictogram om de Key Fob bij te werken.