Wyczyść klucze zbliżeniowe
Wyczyść klucze zbliżeniowe w systemie klienta. Wyczyszczone klucze zbliżeniowe zostaną opróżnione i usunięte z systemu klienta.
- Wybierz Użytkownicy.
- Wybierz Wyczyść klucz.
- Podłącz klucz do programowania do komputera.
- Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, aby wyczyścić klucz zbliżeniowy.











