Usuń użytkowników
Usuń użytkownika z systemu klienta.
- Wybierz Użytkownicy.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy użytkownika, którego chcesz usunąć.
- Wybierz Usuń z menu kontekstowego i potwierdź.
- PoprzedniZresetuj metodę MFA
- NastępnyKlucze
Usuń użytkownika z systemu klienta.