Redigera användare
Redigera användarinformation som privata objekt, roller och nycklar.
- Välj Användare.
- Högerklicka på den användare du vill redigera.
- Välj Redigera i snabbmenyn.
- Följande information kan redigeras:
- Grunduppgifter
- Redigera användarens grunduppgifter. Välj Visa ytterligare alternativ för att visa fler textfält.
- Roller
- Redigera användarens roller. En användare kan tilldelas en eller flera roller. Välj Visa detaljer för att visa information om rollen och för att ange en giltighetsperiod för rollen. Om ingen anges startar giltighetsperioden omedelbart.
- Nycklar
- Redigera användarens nycklar. Alternativen inkluderar Telefonnyckel, Nyckelfob och K5-nyckel.
- Telefonnyckel: Välj Visa detaljer för telefonnyckel för att visa de privata objekt och roller som är kopplade till nyckeln. Dessa avgör var nyckeln har åtkomst. Källorna som användaren har baserat på privata objekt eller användarroller läggs till som standard.
- Nyckelfob: Källor på nyckel visar var nyckelfoben har åtkomst. Källorna som användaren har baserat på privata objekt eller användarroller läggs till som standard.
- K5-nyckel: Källor på nyckel visar var nyckeln har åtkomst. Källorna som användaren har baserat på privata objekt eller användarroller läggs till som standard. Obs: I iLOQ 5 Series+ kan K5-nycklar endast användas med hybridlås, som ännu inte är kommersiellt tillgängliga.
- Redigera användarens nycklar. Alternativen inkluderar Telefonnyckel, Nyckelfob och K5-nyckel.
- Om du valde Nyckelfob eller K5-nyckel, välj en åtgärd som ska utföras på nyckelfoben/K5-nyckeln:
- Spara som utkast: Nyckelfoben/K5-nyckeln sparas som ett utkast och programmeras inte.
- Programmera nyckelfob/Programmera nyckel: Nyckelfoben/K5-nyckeln programmeras nu. Obs: För att programmera nyckelfober eller K5-nycklar behöver du en programmeringsFob.
- När du är klar välj Till sammanfattning.
- Ändringssammanfattning visar de åtgärder som du bestämde dig för att utföra i de föregående stegen. Granska sammanfattningen och välj Bekräfta.
- I Feedback utförs de åtgärder som du bekräftade i föregående steg. Du kan följa åtgärderna och deras förlopp på skärmen.
- Välj Visa sammanfattning för att visa en översikt över de utförda åtgärderna.
- När du är klar välj Stäng.
- TidigareAdd user to private premises
- NästaReset MFA method











