Lägg till nätverksmodul (N500)
Lägg till en N500 Net Bridge i ditt digitala låssystem. I det här steget definieras inställningarna för nätverksmodulen och nätverksmodulerna sparas som utkast. Efter att utkasten har skapats utförs själva programmeringen i en separat process.
Obs: N500-nätverksmoduler programmeras via en läsare som är ansluten till nätverksmodulen via en N502 onlinemodul.
Välj Låsenheter > Hantera enheter.
Steg 1/3: Enheter
- Välj det objekt som du vill lägga till en nätverksmodul i.
- Välj
och ange den information som krävs:
- Typ: Välj Nätverksmodul.
- Produktkod: Välj N500.
- Namn: Ge nätverksmodulen ett beskrivande och unikt namn.
- Objekt: Objektet där nätverksmodulen finns.
- Tidszon: Välj tidszonen för nätverksmodulen. Information om tidszon kommer från objektet där nätverksmodulen finns. Obs: Om tidszonen för nätverksmodulen ändras ändras även objektets tidszon automatiskt.
- Serienummer: Ange serienumret för nätverksmodulen. Kontrollera att serienumret är korrekt.
- Tid för programuppdatering: Den specifika tidpunkt då programuppdateringar är schemalagda att ske.
- Välj Visa ytterligare fält för att visa fler inställningar. Vi rekommenderar att du använder standardinställningarna för nätverk och servercertifikat. Följande inställningar är tillgängliga:
- Nätverksinställningar
- Använd inte DCHP
- Hämta inte DNS-server automatiskt
- Inställningar för servercertifikat
- Publik nyckelpinning och verifiering av domännamn (rekommenderas). Obs: Ange den publika nyckeln endast om det är nödvändigt, till exempel på grund av anpassade proxyinställningar.
- Publik nyckelpinning
- Verifiering av domännamn
- Ingen serververifiering (rekommenderas inte)
- Nätverksinställningar
- Välj
för att gå tillbaka till objektstrukturvyn. - Välj Nästa.
Steg 2/3: Sammanfattning
- Sammanfattningen visar de åtgärder som du bestämde dig för i de föregående stegen. Granska sammanfattningen och välj Bekräfta.
Steg 3/3: Feedback
- I det här sista steget utförs de åtgärder som du bekräftade i föregående steg. Du kan följa åtgärderna och deras förlopp på skärmen.
- Välj Visa sammanfattning för att se en översikt över de utförda åtgärderna.
- När du är klar väljer du Stäng.
- TidigareIntroduktion
- NästaLägg till onlinemodul











