Blockera en nyckelfob

Blockera en användares nyckelfob. När en nyckelfob blockeras kan den inte användas för att få åtkomst till lås. Observera att det kan ta en stund innan information om den blockerade nyckelfoben når alla nödvändiga lås.

  1. Välj Användare.
  2. Högerklicka på användaren vars nyckelfob du vill blockera.
  3. Välj Blockera nyckel.
  4. Välj nyckelfoben som du vill blockera, och bekräfta.

När en nyckelfob blockeras måste den uppdaterade blockeringslistan distribueras till alla lås som nyckelfoben har åtkomst till. Detta görs via D2D-nätverket (device-to-device) när andra användare får åtkomst till låsen med sina nycklar. Först när den uppdaterade blockeringslistan har uppdaterats till alla relevanta lås är nyckelfoben effektivt blockerad.

Det är viktigt att observera att uppdateringen av blockeringslistan kanske inte når varje lås under normal daglig nyckelanvändning. Om ett lås till exempel ligger i ett avlägset område kanske uppdateringen av blockeringslistan inte levereras till det om inte en administratör specifikt besöker låset för att utföra uppdateringen.

Hittade du inte det du letade efter?

Observera att iLOQ inte hanterar sina kunders iLOQ-låssystem.

Om du behöver en ny nyckel (digital eller telefonnyckel), har tappat bort din nyckel eller vill kontrollera din nyckels behörigheter, vänligen kontakta administratören av låssystemet (fastighetsägare / fastighetsförvaltare / iLOQ-återförsäljare).