Tilføj netværksmodul (N500)
Tilføj en N500 Net Bridge til dit kundesystem. I dette trin defineres indstillingerne for netværksmodulet, og netværksmodulerne gemmes som kladder. Efter oprettelse af kladderne udføres selve programmeringen i en separat proces.
Bemærk: N500-netværksmoduler programmeres via en læser, der er forbundet til netværksmodulet via et N502 online-modul.
Vælg Låseenheder > Administrer enheder.
Step 1/3: Enheder
- Vælg de lokaliteter, som du vil tilføje et netværksmodul til.
- Vælg
og indtast de påkrævede oplysninger:
- Type: Vælg Netværksmodul.
- Produktkode: Vælg N500.
- Navn: Giv netværksmodulet et beskrivende og entydigt navn.
- Lokaliteter: Den lokalitet, hvor netværksmodulet er placeret.
- Tidszone: Vælg tidszonen for netværksmodulet. Oplysninger om tidszone kommer fra den lokalitet, hvor netværksmodulet er placeret. Bemærk: Hvis tidszonen for netværksmodulet ændres, ændres lokalitetens tidszone også automatisk.
- Serienummer: Indtast serienummeret for netværksmodulet. Sørg for, at serienummeret er korrekt.
- Tidspunkt for softwareopdatering: Det specifikke tidspunkt, hvor softwareopdateringer er planlagt til at finde sted.
- Vælg Vis yderligere felter for at se flere indstillinger. Vi anbefaler at bruge standardindstillingerne for netværk og servercertificering. Følgende indstillinger er tilgængelige:
- Netværksindstillinger
- Brug ikke DCHP
- Hent ikke DNS-serveradresse automatisk
- Indstillinger for servercertificering
- Fastlåsning af offentlig nøgle og domænenavnbekræftelse (anbefales). Bemærk: Indtast kun den offentlige nøgle, hvis det er nødvendigt, f.eks. på grund af brugerdefinerede proxyindstillinger.
- Fastlåsning af offentlig nøgle
- Domænenavnbekræftelse
- Ingen serverbekræftelse (anbefales ikke)
- Netværksindstillinger
- Vælg
for at gå tilbage til visningen af lokalitetsstrukturen. - Vælg Næste.
Step 2/3: Oversigt
- Oversigten viser de handlinger, du besluttede at udføre i de foregående trin. Gennemgå oversigten, og vælg Bekræft.
Step 3/3: Feedback
- I dette sidste trin udføres de handlinger, du bekræftede i det foregående trin. Du kan følge handlingerne og deres fremskridt på skærmen.
- Vælg Vis oversigt for at se en oversigt over de udførte handlinger.
- Når du er færdig, skal du vælge Luk.
- TidligereIntroduktion
- NæsteTilføj online-modul (N501/N501.1/N502)











