Nulstil MFA-metode
Nulstil brugerens metode til multifaktorgodkendelse. Brugeren skal konfigurere sin MFA-metode igen næste gang, vedkommende logger ind.
- Vælg Brugere.
- Højreklik på den bruger, hvis MFA-metode du vil nulstille.
- Vælg Nulstil MFA-metode fra genvejsmenuen, og bekræft.
- TidligereRediger brugere
- NæsteFjern brugere











