Bloker en nøglefob
Bloker en brugers nøglefob. Når en nøglefob er blokeret, kan den ikke bruges til at få adgang til låse. Bemærk, at det kan tage noget tid, før oplysninger om den blokerede nøglefob når alle nødvendige låse.
- Vælg Brugere.
- Højreklik på den bruger, hvis nøglefob du vil blokere.
- Vælg Bloker nøgle.
- Vælg den nøglefob, du vil blokere, og bekræft.
Når en nøglefob er blokeret, skal den opdaterede blocklist distribueres til alle låse, som nøglefoben har adgang til. Dette gøres via D2D-netværket (device-to-device), når andre brugere får adgang til låsene med deres nøgler. Først når den opdaterede blocklist er blevet opdateret til alle relevante låse, er nøglefoben effektivt blokeret.
Det er vigtigt at bemærke, at blocklistopdateringen muligvis ikke når hver lås under normal daglig nøglebrug. Hvis en lås for eksempel er placeret i et fjerntliggende område, leveres blocklistopdateringen muligvis ikke til den, medmindre en administrator specifikt besøger låsen for at udføre opdateringen.
- TidligereBlokerede nøgler
- NæsteOphæv blokering af en nøglefob











