Tilføj låse
I dette trin defineres låseindstillingerne, og låsene gemmes som kladder. En kladde er en plan for en lås, der skal tages i brug. Selve programmeringen udføres senere i en separat proces.
Bemærk: Du behøver ikke nødvendigvis at have de fysiske låse ved hånden, når du tilføjer låse til et kundesystem. Du kan først definere låseindstillingerne og gemme dem som kladder og programmere dem på et senere tidspunkt.
Vælg Låseenheder > Administrer enheder
Step 1/3: Enheder
- Vælg de lokaliteter, du vil tilføje låse til.
- Vælg
og indtast de påkrævede oplysninger:
- Placeringskode (valgfrit): Henviser til låsens placering. Brug beskrivende og entydige navne. For eksempel kan koder markeret på plantegninger bruges her.
- Navn: Giv låsen et beskrivende navn.
- Lokaliteter: Den lokalitet, hvor låsen er placeret.
- Nøgleblokeringsgruppe (Ikke synlig, hvis nøgleblokeringsgrupper ikke er defineret): Vælg en nøgleblokeringsgruppe til låsen. Du kan finde flere oplysninger om nøgleblokeringsgrupper under Nøgleblokeringsgrupper.
- Tidszone: Vælg tidszonen for låsen. Oplysninger om tidszone kommer fra den lokalitet, hvor låsen er placeret. Bemærk: Hvis låsens tidszone ændres, ændres lokalitetens tidszone også automatisk.
- Type: Vælg låsetypen.
- Produktkode: Vælg låsens produktkode. Sørg for at vælge den korrekte kode. Koden er markeret på låsen.
- Funktioner: Når du har valgt låsetypen, vises de funktioner, der er tilgængelige for den pågældende låsetype. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere funktionen.
- S50-låsefunktioner
- Indsamler loghændelser: En kronologisk liste over hændelser for hver lås, inklusive dato- og tidsstempler for hver hændelse.
- S50-låsefunktioner
- Gentag ovenstående handlinger for alle de låse, du vil tilføje til lokaliteten.
- Vælg
for at gå tilbage til visningen af lokalitetsstrukturen. - Vælg Næste.
Step 2/3: Oversigt
- Oversigten viser de handlinger, du besluttede at udføre i de foregående trin. Gennemgå oversigten, og vælg Bekræft.
Step 3/3: Feedback
- I dette sidste trin udføres de handlinger, du bekræftede i det foregående trin. Du kan følge handlingerne og deres fremskridt på skærmen.
- Vælg Vis oversigt for at se en oversigt over de udførte handlinger.
- Når du er færdig, skal du vælge Luk.











