Administrer private lokaliteter
Administrer og rediger private lokaliteter. Redigeringsmulighederne omfatter for eksempel tilføjelse af låse og tilføjelse af tilknyttede brugerroller.
BEMÆRK: Hvis du udfører den indledende opsætning af kundesystemet, se Markér private lokaliteter i udrulningskapitlet for detaljerede instruktioner til det tilfælde.
Vælg Lokaliteter > Administrer private lokaliteter
Trin 1/3: Private lokaliteter
- Klik på lærredet på den lokalitet, du vil gøre privat, eller den private lokalitet, du vil redigere.
- Foretag de nødvendige ændringer:
- For at gøre en lokalitet privat skal du markere afkrydsningsfeltet Markér som privat lokalitet.
- Låse: Viser låsene på den private lokalitet. Brugere, der er tildelt lokaliteten, får adgang til disse låse.
- Brug
ikonet til at tilføje låse til den private lokalitet
- Brug
- Tilknyttede brugerroller: Vælg en brugerrolle fra listen for også at give brugere, der er tildelt den private lokalitet, adgang til rollernes låse.
- Brug
ikonet til at tilføje eller
ikonet til at fjerne tilknyttede brugerroller.
- Brug
- Låse: Viser låsene på den private lokalitet. Brugere, der er tildelt lokaliteten, får adgang til disse låse.
- For at gøre en lokalitet privat skal du markere afkrydsningsfeltet Markér som privat lokalitet.
- Vælg Næste.
Trin 2/3: Oversigt
- Oversigten viser de handlinger, du besluttede at udføre i de foregående trin. Gennemgå oversigten, og vælg Bekræft.
Trin 3/3: Feedback
- I dette sidste trin udføres de handlinger, du bekræftede i det forrige trin. Du kan følge handlingerne og deres status på skærmen.
- Vælg Vis oversigt for at se en oversigt over de udførte handlinger.
- Når du er færdig, vælg Luk.
- TidligerePrivate premises
- NæsteRoles











