Brugerrettigheder
Administratorroller har brugerrettigheder, som definerer, hvilke handlinger der kan udføres i kundesystemet. Bemærk, at de brugerrettigheder, der er valgt for en rolle, kun gælder for de lokaliteter, der er valgt for den pågældende rolle.
Brugerrettigheder for administratorrolle
Brugerrettigheder for administratorrolle giver tilladelse til at udføre administrative handlinger i iLOQ Manager+. Følgende brugerrettigheder kan vælges for administratorroller:
Lokalitet- og låseadministration
- • Rediger (såsom markér private lokaliteter, omdøb, tegn relationspile) og slet lokaliteter
Bemærk: For at tillade tilføjelse af lokaliteter skal du også have brugerrettigheden rolleadministration.
- Administrer (tilføj, rediger, slet) låse
- Administrer (tilføj, rediger, slet) låsegrupper
- Administrer (tilføj, rediger, slet) nøgleblokeringsgrupper
Bemærk: Ovenstående brugerrettigheder gælder kun for lokaliteter, der er inkluderet i din rolle.
Rolleadministration
- Administrer (tilføj, rediger, slet) administratorroller
- Administrer (tilføj, rediger, slet) brugerroller
- Administrer (tilføj, rediger, slet) adgangstider for roller
Brugeradministration
- Administrer (tilføj, rediger, slet) brugere og tildel roller
- Administrer (tilføj, rediger, slet) nøgler
Programmeringsnøgleadministration
- Administrer (tilføj, rediger, slet) programmeringsnøgler
- Knyt administratorer til programmeringsnøgler
Se loghændelser
- Se loghændelser for låsehændelser, begrænset til rollens valgte lokaliteter
Se loghændelser for hele kundesystemet
- Gør det muligt for brugeren, der er tildelt rollen, at se alle loghændelser for kundesystemet, selv hvis brugeren ellers ikke har rettigheder til at se dem.
Se systemlog
- Se systemlog, begrænset til rollens valgte lokaliteter
Se systemlog for hele kundesystemet
- • Gør det muligt for brugeren, der er tildelt rollen, at se alle systemlog for kundesystemet, selv hvis brugeren ellers ikke har rettigheder til at se dem.
- TidligereFjernåbning
- NæsteTilladelser











