Administrer og rediger lokaliteter
Administrer og rediger lokaliteter. Redigeringsmulighederne omfatter tilføjelse, sletning, frakobling eller omdøbning af lokaliteter samt redigering af navne og lokalitetstypeikoner.
Bemærk, at ændringer i lokalitetsstrukturen bør foretages med forsigtighed, især når låse eller nøgler er blevet programmeret. Når du for eksempel tilføjer nye lokaliteter til en eksisterende struktur, skal du bemærke, at rettigheder til disse lokaliteter skal tildeles administratorroller, der skal kunne administrere dem, og brugerroller, der skal kunne få adgang til dem.
BEMÆRK: Hvis du udfører den indledende opsætning af kundesystemet, se Opret lokalitetsstruktur i udrulningskapitlet for detaljerede instruktioner til det tilfælde.
Vælg Lokaliteter > Administrer lokaliteter
Trin 1/3: Struktur
- Rediger strukturen efter dine behov. Du kan for eksempel højreklikke på lærredet for at tilføje nye lokaliteter eller højreklikke på eksisterende lokaliteter for at slette, frakoble eller omdøbe dem.
- Vælg Næste.
Trin 2/3: Ændringsoversigt
- Oversigten viser de handlinger, du besluttede at udføre i de foregående trin. Gennemgå oversigten, og vælg Bekræft.
Bemærk: Om nødvendigt bliver du bedt om at vælge de administratorroller, der har tilladelse til at se de lokaliteter, der tilføjes. Vælg en rolle ved at markere afkrydsningsfeltet ud for den.
Trin 3/3: Feedback
- I dette sidste trin udføres de handlinger, du bekræftede i det forrige trin. Du kan følge handlingerne og deres status på skærmen.
- Vælg Vis oversigt for at se en oversigt over de udførte handlinger.
- Når du er færdig, vælg Luk.
- TidligereLokaliteter
- NæstePrivate premises











