Ophæv blokering af en nøglefob
Ophæv blokeringen af en brugers nøglefob. Når blokeringen af en nøglefob er ophævet, kan den igen bruges til at få adgang til låse. Bemærk, at det kan tage noget tid, før oplysninger om den ophævede nøglefob når alle nødvendige låse.
- Vælg Blokerede nøgler.
- Højreklik på den nøglefob, du vil ophæve blokeringen af.
- Vælg Ophæv blokering af nøgle, og bekræft.
Når blokeringen af en nøglefob er ophævet, skal den opdaterede blocklist distribueres til alle låse, som nøglefoben har adgang til. Dette gøres via D2D-netværket (device-to-device), når andre brugere får adgang til låsene med deres nøgler. Først når den opdaterede blocklist er blevet opdateret til alle relevante låse, er nøglefoben effektivt ophævet.
Det er vigtigt at bemærke, at blocklistopdateringen muligvis ikke når hver lås under normal daglig nøglebrug. Hvis en lås for eksempel er placeret i et fjerntliggende område, leveres blocklistopdateringen muligvis ikke til den, medmindre en administrator specifikt besøger låsen for at udføre opdateringen.
- TidligereBloker en nøglefob
- NæsteLoghændelser











