8. Låsesystemdetaljer

For at gå til visningen Låsesystemdetaljer trykkes på låsesystemets navn i visningen Låsesystemer.

A screen shot of a phone

Description automatically generated

Visningen Låsesystemdetaljer indeholder følgende oplysninger:

• Låsesystemets navn: Navnet på låsesystemet.
  • Nøgleopdateringsstatus: Fortæller dig, om du skal opdatere nøglen med det samme eller viser dig datoen for, hvornår den senest skal opdateres. Hvis der er under 24 timer tilbage, vil du se de timer og minutter, der er tilbage, inden nøglen skal opdateres.
  • Logning af placering af åbningshændelse: Dette er en sikkerhedsfunktion, hvor en brugers placering gemmes i låsens revisionsspor for hver åbning eller lukning af låsen.

Bemærk, at Nøgleopdateringsstatus og Logning af placering af åbningshændelse kun vises, hvis administratoren har indstillet en af nøglerne eller dem begge til din lås.

A screen shot of a blue screen

Description automatically generated