4.1 Registrering af appen til flere låsesystemer

Appen kan registreres som en nøgle til flere låsesystemer. Yderligere låsesystemer kan registreres på samme måde som det første ved at følge ovenstående trin. I visningen Låsesystemer nederst på skærmen kan man se listen over systemer, hvor appen er registreret som en nøgle.

I visningen Låsesystemer er de første fire låsesystemer aktive, dvs. at låsene i systemerne kan åbnes med appen. De andre låsesystemer på listen er i standby status. Det første forsøg på at åbne en lås i et låsesystem i standby status vil mislykkes, men appen vil derefter skifte låsesystemet til aktiv status. Næste forsøg på at åbne låsen vil således lykkes.

Bemærk, at maks. fire låsesystemer kan være aktive ad gangen. Hvis et låsesystem i standby status skifter ti aktiv status, vil appen flytte et af de aktive systemer til standby status.

A screen shot of a device