5. Åbning af låse med appen

Adgangsrettigheder bestemmer, hvilke låse der kan åbnes med appen, på hvilke tidspunkter og med hvilke betingelser. En brugers adgangsrettigheder defineres af administratoren i låsesystemstyringssoftwaren og gives til appen under registreringen. Administratoren kan til enhver tid udløse tvungne opdateringer af adgangsrettigheder. Af sikkerhedsmæssige årsager viser appen ikke, hvilke låse den har adgang til. Du kan få disse oplysninger fra din låsesystemadministrator.

Sådan åbner du en lås med appen:

1. Sørg for, at din telefons NFC er slået til.
  2. Åbn iLOQ S50-appen.
  3. Placer din telefons NFC-antenneområde tæt på låsens antenne.
    1. Tryk på linket Vejledning, hvis du har brug for mere assistance eller hjælp til åbning af en lås.
  4. Når appen begynder at kommunikere med låsen, bliver skærmen grå. Hold telefonen stille, indtil appen viser den grønne åbningsskærm, der indikerer en vellykket åbning. Låsens interne låsemekanisme er nu aktiveret og du kan åbne låsen ved at dreje knappen.

A white logo on a grey background

Description automatically generated with low confidence A picture containing text, screenshot, font, logo

Description automatically generated

Bemærkninger:

Kommunikationstiden (grå skærm) kan være lidt længere, hvis appen har en programmeringsopgave, en log-hentningsopgave til låsen eller, hvis låsen er konfigureret til at kræve servergodkendelse fra nøglen under åbning. Hvis låsen er konfigureret til at kræve servergodkendelse, skal telefonen have en netværksforbindelse.

Man kan også åbne låse med appen, når appen er i baggrunden, f.eks. uden at hente appen frem. Der er dog visse scenarier, hvor det er nødvendigt at åbne appen og opdatere nøglerne i serverne, før låsen åbnes.

Disse scenarier er:

•           Telefonen er genstartet

•           Nøgleudløbsintervallet er udløbet. Læs mere om nøgleudløbsintervallet i kapitel 7.

I ovenstående scenarier skal du åbne appen og trykke på låsesystemets navn i visningen Låsesystemer for at gå til visningen Låsesystemdetaljer, og opdatere nøglen fra serveren og nulstille udløbsintervaltælleren for de viste låsesystemer ved at trykke på OPDATER.