5. Åbning af låse med appen

Adgangsrettigheder bestemmer, hvilke låse der kan åbnes med appen, på hvilke tidspunkter og med hvilke betingelser. En brugers adgangsrettigheder defineres af administratoren i låsesystemstyringssoftwaren og gives til appen under registreringen. Administratoren kan til enhver tid udløse tvungne opdateringer af adgangsrettigheder. Af sikkerhedsmæssige årsager viser appen ikke, hvilke låse den har adgang til. Du kan få disse oplysninger fra din låsesystemadministrator. Sådan åbner du en lås med appen:

1. Åbn iLOQ S50-appen. Vent indtil denne proces er afsluttet og fortsæt derefter til næste trin, hvis der er afventende opdateringer til telefonnøglerne.
  2. Tryk på knappen til åbning af låsen for at aktivere NFC. Meddelelsen Klar til at scanne vises.
  3. Placer din telefons NFC-antenneområde tæt på låsens antenne.
    • Tryk på linket Vejledning, hvis du har brug for mere assistance eller hjælp til åbning af en lås.
  4. Når appen starter med at kommunikere med låsen, skal du holde telefonen stille, indtil appen viser skærmen Adgang givet. Låsens interne låsemekanisme er nu aktiveret og du kan åbne låsen.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

Bemærkninger:

Kommunikationstiden (skærmen Kommunikerer...) kan være lidt længere, hvis appen har en programmeringsopgave, en log-hentningsopgave til låsen eller, hvis låsen er konfigureret til at kræve online-godkendelse fra nøglen under åbning. Hvis låsen er konfigureret til at kræve online-godkendelse, skal telefonen have en netværksforbindelse.

I visse scenarier er det nødvendigt at opdatere nøgler fra serveren, før låsen åbnes.

Disse scenarier er:

• Telefonen er genstartet.
  • Nøgleudløbsintervallet er udløbet. Læs mere om nøgleudløbsintervallet i kapitel 7.