4. Registrering af appen som en nøgle til et låsesystem

Inden den installerede app kan bruges, skal den være registreret som en nøgle til et låsesystem. Registreringen udføres altid af en låsesystemadministrator, der sender dig en registrerings-SMS eller e-mail. Ud over registreringsmeddelelsen modtager du også en aktiveringskode via SMA eller e-mail. Når du har modtaget registreringsbeskeden, skal du følge nedenstående trin:

1. Åbn iLOQ-registreringsmeddelelsen, og tryk på linket. Appen åbner og starter registreringen.
  2. Appen beder dig om en aktiveringskode. Indtast engangskoden til aktivering, som du modtog i en separat SMS eller e-mail og tryk på Aktiver
    1. Hvis du foretager registreringen via SMS, foreslår iOS-tastaturet aktiveringskoden, når den kommer af nemheds skyld. Når du bruger Apples mail-app, vil iOS-tastaturet fra iOS 17 og fremefter foreslå aktiveringskoden, når du registrerer via e-mail.
  3. Hvis den indtastede engangskode til aktivering er gyldig, er din telefonnøgle nu aktiveret. Tryk på OK. Appen er nu klar til brug.

Hvis aktiveringskoden indtastes forkert for mange gange, vil linket og koden blive ugyldig. Du bliver nødt til at bestille et nyt registreringslink fra låsesystemets administrator.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence