9. Læsning af låseinformation med appen

Ud over at åbne låse kan du også bruge appen til at læse låseinformation såsom låsens serienummer, softwareversion og programmeringstilstand. Bemærk, at låseoplysninger kun kan læses med iLOQ S50-låse.

Sådan læses låsens oplysninger:

1. Tryk knappen Låseoplysninger (låseikonet).

2. Tryk på knappen Læs for at aktivere NFC. Meddelelsen Klar til at scanne vises.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, diagram, font

Description automatically generated   A screen shot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

3. Placer din telefons NFC-antenneområde tæt på låsens antenne. Hold telefonen stille, indtil appen viser låsens oplysninger.

4. Tryk på Færdig for at afslutte læsningen af låsens oplysninger eller scanne en anden lås ved at gentage trin 2.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence