4. De app als sleutel voor een vergrendelingssysteem registreren

U moet de app eerst als sleutel voor een vergrendelingssysteem registreren, voordat u de geïnstalleerde app kunt gebruiken. De registratie wordt altijd geïnitieerd door een beheerder van het vergrendelingssysteem die u een registratiebericht via sms of e-mail stuurt. Naast het registratiebericht ontvangt u ook een activeringscode per sms of e-mail. Volg de onderstaande stappen nadat u het registratiebericht hebt ontvangen:

1. Open het registratiebericht van iLOQ en druk op de koppeling. De app wordt geopend en start de registratie.
  2. De app zal vragen om een activeringscode. Voer de eenmalige activeringscode in die u in een afzonderlijke sms of e-mail hebt ontvangen en druk op Activeren
    1. Als u de registratie uitvoert via sms, dan stelt het iOS-toetsenbord voor het gemak de activeringscode voor wanneer deze binnenkomt.
  3. Als de ingevoerde eenmalige code geldig was, is uw telefoonsleutel nu geactiveerd. Druk op OK. De app is nu klaar voor gebruik.

Als de activeringscode te vaak verkeerd wordt ingevoerd, dan worden de koppeling en code ongeldig. U moet dan een nieuwe registratiekoppeling aanvragen bij de beheerder van het vergrendelingssysteem.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence