4. Sovelluksen rekisteröinti lukitusjärjestelmän avaimeksi

Ennen kuin asennettua sovellusta voi käyttää, se on rekisteröitävä lukitusjärjestelmän avaimeksi. Rekisteröinnin aloittaa aina lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvoja, joka lähettää sinulle rekisteröintiviestin tekstiviestinä tai sähköpostilla. Rekisteröintiviestin lisäksi saat aktivointikoodin tekstiviestinä tai sähköpostilla. Kun olet saanut rekisteröintiviestin, toimi seuraavasti:

1. Avaa iLOQ:n rekisteröintiviesti ja paina linkkiä. Sovellus aukeaa ja rekisteröinti alkaa.
  2. Sovellus kysyy aktivointikoodia. Anna erillisessä tekstiviestissä tai sähköpostiviestissä vastaanottamasi kertakäyttöinen aktivointikoodi ja paina Activate (Aktivoi).
    1. Jos saat aktivointikoodin tekstiviestinä, iOS-näppäimistö ehdottaa aktivointikoodia, kun se on vastaanotettu.
  3. Jos annettu kertakäyttökoodi on oikea, puhelimen avain on nyt aktivoitu. Paina OK. Sovellus on nyt käyttövalmis.

Jos aktivointikoodi annetaan väärin liian monta kertaa, linkki ja koodi lakkaavat toimimasta. Sinun on pyydettävä lukitusjärjestelmän järjestelmänvalvojalta uusi rekisteröintilinkki.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone

Description automatically generated with low confidence A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence