4.1 Sovelluksen rekisteröinti avaimeksi useampaan lukitusjärjestelmään

Sovellus voidaan rekisteröidä avaimeksi useampaan lukitusjärjestelmään. Uudet lukitusjärjestelmät rekisteröidään samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, seuraamalla yllä esitettyjä vaiheita. Näytön alareunassa oleva Locking systems (Lukitusjärjestelmät) -näkymä näyttää listan lukitusjärjestelmistä, joihin sovellus on rekisteröity avaimeksi.

Locking systems -näkymän neljä ensimmäistä lukitusjärjestelmää ovat aktiivisia, eli sovellusta voi käyttää niiden lukkojen avaamiseen. Listan muut lukitusjärjestelmät ovat valmiustilassa. Kun valmiustilassa olevaa lukkoa yritetään avata ensimmäistä kertaa, avaus epäonnistuu. Avausyrityksen jälkeen sovellus muuttaa lukitusjärjestelmän aktiiviseksi, ja seuraava avausyritys avaa lukon.

Huomaathan, että aktiivisia lukitusjärjestelmiä voi olla samanaikaisesti vain neljä. Jos valmiustilassa oleva lukitusjärjestelmä muutetaan aktiiviseksi, sovellus siirtää yhden aktiivisista järjestelmistä valmiustilaan.

A screen shot of a device

Description automatically generated with low confidence