4.1 De app registreren voor meerdere vergrendelingssystemen

De app kan als sleutel worden geregistreerd voor meerdere vergrendelingssystemen. Aanvullende vergrendelingssystemen kunnen op dezelfde manier worden geregistreerd als de eerste registratie door de bovenstaande stappen te volgen. In de weergave Vergrendelingssystemen onderaan het scherm wordt een lijst van vergrendelingssystemen getoond waar de app als sleutel is geregistreerd.

In de weergave Vergrendelingssystemen zijn de eerste vier vergrendelingssystemen actief; deze sloten kunnen worden ontgrendeld met de app. De overige vergrendelingssystemen in de lijst staan in stand-by. De eerste poging om een slot te openen in een vergrendelingssysteem dat stand-by staat, zal mislukken, maar de app zal het vergrendelingssysteem doorzetten naar de actieve status. Bij de volgende poging om het slot te ontgrendelen, zal dit wel werken.

Houd er rekening mee dat er maximaal vier vergrendelingssystemen tegelijkertijd actief kunnen zijn. Als een vergrendelingssysteem dat stand-by staat naar de actieve status wordt gezet, dan zal de app een van de actieve systemen naar de stand-bystatus zetten.

A screen shot of a device

Description automatically generated with low confidence