9. Slotinformatie met de app lezen

U kunt de app niet alleen gebruiken voor het openen van sloten, maar ook voor het lezen van slotinformatie, zoals het serienummer van het slot, de softwareversie en de programmeerstatus. De cilinderinformatie kan alleen worden gelezen van iLOQ S50-cilinders.

Slotinformatie lezen:

1. Druk op de knop Slotinfo (slotpictogram).

2. Druk op de knop Lezen om NFC te activeren. De melding Gereed voor scannen wordt weergegeven.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, diagram, font

Description automatically generated   A screen shot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

3. Plaats de NFC-antenne van uw telefoon in de buurt van de antenneknop van het slot. Houd de telefoon stil totdat de slotinformatie in de app wordt weergegeven.

4. Druk op Gereed om het lezen van de slotinformatie af te sluiten of herhaal stap 2 om een ander slot te scannen.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence